Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Restaurant Pure in De Koog proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Gelegen op het idyllische eiland Texel in De Koog vind je Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen. Het hotel beschikt over een à la carte restaurant, dat de warme Texelse sferen uitstraalt. Hier kun je met zijn allen genieten van een uitgebreide High Beer. Je kunt ook kiezen voor een borrel of diner. De à la carte kaart van het restaurant biedt een gevarieerd scala aan vlees- en visgerechten, welke op een moderne wijze bereid en gepresenteerd worden.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Jens T.
   13-03-2023
   Met wat vrienden een High Beer gedaan bij Fletcher De Cooghen. We vonden het personeel erg aardig en behulpzaam. Alles werd redelijk vlot geserveerd en het smaakte echt prima. Leuk en goedkoop uitje om iemand cadeau te doen!
   Datum van mijn bezoek: 7 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8