High Beer in Delft

High Beer Delft heeft een verzameling van leuke High Beer locaties. De stad staat bekend om haar gastvrijheid en kent veel gezellige kroegjes, restaurants en natuurlijk ook plekken waar je kunt genieten van bier en snacks!

Delft

Leuke locaties in Delft:

Filtering

Meer over High Beer in Delft

Een bezoek aan Museum Prinsenhof is eigenlijk niet over te slaan als je deze stad bezoekt. Je vindt er een uitgebreide collectie schilderijen, aardewerk en gebruiksvoorwerpen. Maar het hoogtepunt is toch wel de slaap-/werkkamer van Willem van Oranje. Hier werd hij op 10 juli 1584 vermoord door Balthasar Gerards. Je kan de kogelgaten nog zien in de muur! In de Nieuwe Kerk vind je het praalgraf van Willem van Oranje. Ook alle familieleden van het koninklijke huis worden hier nog steeds bijgezet in het familiegraf.

Delft is de ideale stad om te verkennen vanaf het water. Vaar over de eeuwenoude grachtengordel en bewonder alle bezienswaardigheden en de mooie, oude boogbruggen. Een andere bijzondere manier om de historische binnenstad te bekijken, is met de paardentram. Wil je toch liever zelf wat bewegen? Slenter dan lekker door de stad. En wil je onderweg even uitrusten? Neem dan de tijd voor een lekkere High Beer.

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar eigenlijk lijken deze twee niet veel op elkaar. Bij een High Tea denk je al snel aan theeleuten, bloemetjes servies en veel zoete hapjes. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt speciaalbieren, mannenpraat en snacks op een borrelplank. Een High Beer is een leuke manier om de middag mee af te sluiten of om juist de avond mee te beginnen. Wanneer je iets te vieren hebt of gewoon omdat speciaalbier en snacks altijd een goed idee zijn.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden