High Beer Almere

Almere Centrum is benoemd tot ‘Beste Binnenstad 2017-2020’; een goede reden om Almere een keertje te bezoeken. Met veel diverse speciaalzaken, zo’n 400 winkels en leuke evenementen heeft Almere een bruisend centrum. Na een dag shoppen kun je op het horecaplein of omliggende restaurants bijkomen met een heerlijke High Beer. Wij hebben de leukste High Beer locaties geselecteerd.
Wil je meer locaties zien in de buurt van Almere? Bekijk dan ook LelystadHuizen en Amsterdam.

Almere

Leuke locaties in Almere

Filtering

Meer over High Beer in Almere

Met meer dan 440 km aan vrij liggende fietspaden is de fiets de ideale manier om de natuur van Almere te ontdekken. De Oostvaardersplassen, Lepelaarplassen, bosgebied Almeerderhout, Lumièrepark en Wilgenbos zijn een aantal voorbeelden die de mooie natuur en rust van Almere laat zien. Daarnaast heeft Almere een kustlijn van 42 kilometer met gezellige strandjes voor op de zonnige dagen of om even lekker uit te waaien.

Beroemde architecten zijn in Almere aan de slag geweest. Dit heeft geleid tot mooie moderne gebouwen. Almere staat dan ook op de derde plaats van architectuursteden in Nederland en zelfs op de eerste plaats bij de European New Towns. Aanraders zijn de Rode Donders, The Wave of de Buitenkans en natuurlijk de skyline van Almere. Maak samen met een gids een stadswandeling en ontdek de architectuur. Ook de architectuurstudie in KAF EXPO is een aanrader. Hier zie je Almere in LEGO steentjes.

Fietsen, wandelen, genieten van de natuur en architectuur, een stadswandeling, shoppen of borrelen. Kortom: genoeg te doen in het bruisende Almere. Geniet tijdens je bezoek van een heerlijke High Beer bij één van de leuke locaties.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen