Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Restaurant 't Backhuys in Hoevelaken proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Drie monumentale Veluwse boerderijen met karakteristieke uitstraling vormen samen Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman. Het hotel ligt zeer centraal in Midden-Nederland, op de grens van de provincies Utrecht en Gelderland. In het sfeervolle Restaurant ’t Backhuys is het heerlijk vertoeven onder het genot van een uitgebreide lunch of een culinair diner. Hier worden verschillende ambachtelijke kookmethodes gebruikt gecombineerd met moderne gerechten. Daarnaast kun je voor een gezellige High Beer ook aanschuiven in het restaurant.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.3/10
   Joost Kempermans
   16-03-2023
   High Beer gedaan bij Fletcher Hoevelaken. Erg van genoten. Het was lekker en alles smaakte goed. Personeel was vriendelijk.
   Datum van mijn bezoek: 12 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   7
   Sfeer
   8
   Service
   8