High Beer in Soest

Nabij Utrecht, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, ligt het mooie Soest. Je kan er niet alleen heerlijk tot rust komen in de duinen of fietsen door het heuvelachtige bos, ook zijn er genoeg leuke attracties of laat je verwennen met een High Beer in één van de leuke restaurants in Soest. Ook leuk om eens te bekijken zijn Utrecht, Amersfoort en Veenendaal

Soest

Leuke locaties in Soest:

Filtering

Meer over High Beer in Soest

Wist je dat Herman van Veen geboren en getogen is in Utrecht? Zijn favoriet in Soest is Landgoed de Paltz. Dit is een prachtig landgoed waar je heerlijk kunt wandelen of je weg vinden door het doolhof. Bij dit mooie plekje heb je ook het Herman van Veen Arts Center. Het is helemaal tot rust komen in de Utrechtse Heuvelrug!

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks.

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden