Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Brasserie De Bakspieker in Enschede proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Naast het stadion van FC Twente bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede. Het hotel is gebouwd in een authentieke Saksische stijl en heeft een rijke geschiedenis die nog steeds voelbaar is. Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant en een gezellige hotelbar waar het heerlijk vertoeven is. Kom je genieten van een gezellige High Beer? Wij ontvangen jou graag!

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Jeroen
   6-03-2023
   Lekkere High Beer, met echt meer dan voldoende hapjes. Leuke ervaring!
   Datum van mijn bezoek: 4 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8