Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Restaurant Rijsserberg in Rijssen proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Bovenop de Overijsselse Rijsserberg, aan de rand van het Rijssenseveld vind je Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug. Het hotel beschikt over een culinair en gezellig restaurant waar heerlijke gerechten geïnspireerd door de klassiek, Franse keuken worden geserveerd. Naast de uitgebreide kaart zijn er ook mogelijkheden om te genieten van kleine hapjes tijdens een High Beer of een borrel.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Quinten V.
   13-03-2023
   Een tijdje geleden genoten van een High Beer bij Fletcher. Je krijgt hier drie biertjes en allerlei hapjes geserveerd. Ik vond alles erg lekker en het was een leuke, gezellige activiteit. Aanrader!
   Datum van mijn bezoek: 4 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8