High Beer Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos

  High Beer menu

  High Beer – €34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaalbier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Fletcher Het Veluwse Bos proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Midden op de Veluwe, in het Gelderse dorp Beekbergen, bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos. Het hotel wordt omringd door prachtige ongerepte natuur en is de ideale bestemming voor rustzoekers. In het sfeervolle restaurant kun je genieten van uiteenlopende gerechten die met passie en vakkennis bereid worden. Ook voor een gezellige borrel of High Beer kun je terecht in de sfeervolle bar van het hotel.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher Cadeaubon om iemand te verrassen. 

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  Geen reviews beschikbaar