Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn

High Beer menu

High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
    • Koude hapjes
    • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens de lekkere High Beer bij Fletcher Apeldoorn proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 30,00 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer Bon waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. 

Midden op de Veluwe en nabij de bruisende stad Apeldoorn ligt Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn. In het restaurant van het hotel geniet je van puur en lekker eten. Je kunt een heerlijk dagmenu bestellen of uitgebreid à la carte dineren. Bij de bar in het restaurant kun je aanschuiven voor een borrel of kies voor een gezellige High Beer.

Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar