Ik wil reserveren

High Beer Restaurant Boshuis

  High Beer menu

  High Beer - € 24,95,- p.p.

  • Verschillende glaasjes speciaalbier
  • Met bijpassende stoere bites, zoals bijvoorbeeld droge worst, pittige gehaktballetjes, oude kaas, ambachtelijke bitterballen, chocolade en brood met verschillende smeersels

  Algemene info

  Bij Restaurant Boshuis kun je genieten van ontbijt, lunch, diner of een drankje. Na een mooie fiets- of wandelroute is dit het ideale restaurant om tot rust te komen. Het ligt vlakbij de Veluwe en dus is het een mooie omgeving om van de natuur te genieten. Heb je zin in een gezellige middag borrelen? Wat dacht je van een High Beer? De High Beer is eigenlijk de alcoholische versie van de High Tea. Thee wordt vervangen door bier en de zoete hapjes op bloemetjes etagères maken plaats voor snacks op een robuuste borrelplank. Dé manier om met je vrienden of familie een middag of avond te spenderen.

  Bestel de HighBeer.nl Restaurant Boshuis cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  Geen reviews beschikbaar