High Beer in Wijk aan Zee

Wijk aan Zee is het best bewaarde geheim aan de Noordzee. Je vindt er het breedste zandstrand van Nederland, waar je heerlijk kunt surfen en heeft een perfecte ligging.  Een echte parel! Het strand barst van de faciliteiten en horeca. Wij hebben de gezelligste High Beer plekjes voor jou uitgezocht. Welke is jouw favoriet?

Wijk aan Zee

Leuke locaties in Wijk aan Zee:

Filtering

Meer over High Beer in Wijk aan Zee

Vroeger was Wijk aan Zee een typisch vissersdorp. Het strand in Wijk aan Zee is het breedste en schoonste strand van Nederland met gezellige strandpaviljoenen en een open duingebied met mooie bossen. Daar kun je onder andere wandelen, fietsen en de duinen beklimmen.  Spot tijdens je sportieve activiteiten wilde paarden, Schotse hooglanders of black horned schapen. Het is een heerlijke plek om te genieten tussen de duinen met een High Beer.

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks.

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden