High Beer Eetcafé Pluim

  High Beer menu

  High Beer - € 21,75 p.p.

  • Drie verschillende speciaalbieren
  • Twee rondes verschillende koude en warme borrelhapjes
  • Een ronde een variatie van warme, kleine hoofdgerechtjes

  Elke ronde worden er verschillende combinaties van hapjes gemaakt, zodat je van alles wat hebt. Er kan rekening worden gehouden met verschillende dieetwensen en allergieën. Geef dit wel aan bij de reservering.

  Algemene info

  Eetcafé Pluim is de ideale plek voor een lekkere lunch, uitgebreid dineren of natuurlijk voor een heerlijke high wine. Bij de gerechten die ze serveren, speelt kip een grote rol. Maar je kunt ook kiezen voor visgerechten of een vegatarische variant. Als je dol bent op wijn en ook wel van lekkere hapjes hierbij houdt, dan is de high wine een aanrader.

  Wanneer je met een klein groepje bent kun je gezellig binnen zitten. Met mooi weer kun je ook genieten van een wijntje in de stadstuin. Als je met een grote groep wil genieten van een high wine, is het ook mogelijk om een privé ruimte aan te vragen. Op die manier kun je gezellig wijnen met je eigen gezelschap.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.0/10
   Leon
   19-12-2019
   Dit was de eerste keer dat we een high beer deden. Het bestond uit 3 rondes eten waar we dan telkens een biertje bij kregen. Smaakte goed allemaal.
   Datum van mijn bezoek: 15 december 2019
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8