High Beer Eetcafé Pluim

High Beer menu

High Beer - € 25,- p.p.

 • Drie verschillende speciaalbieren
 • Twee rondes verschillende koude en warme borrelhapjes
 • Een ronde een variatie van warme, kleine hoofdgerechtjes

Elke ronde worden er verschillende combinaties van hapjes gemaakt, zodat je van alles wat hebt. Er kan rekening worden gehouden met verschillende dieetwensen en allergieën. Geef dit wel aan bij de reservering.

Algemene info

Eetcafé Pluim is de ideale plek voor een lekkere lunch, uitgebreid dineren of natuurlijk voor een heerlijke high beer. Bij de gerechten die ze serveren, speelt kip een grote rol. Maar je kunt ook kiezen voor visgerechten of een vegetarische variant. Als je dol bent op bier en ook wel van lekkere snacks hierbij houdt, dan is de high beer een aanrader.

Wanneer je met een klein groepje bent kun je gezellig binnen zitten. Met mooi weer kun je ook genieten van een biertje in de stadstuin. Als je met een grote groep wil genieten van een high beer, is het ook mogelijk om een privé ruimte aan te vragen. Op die manier kun je gezellig genieten van verschillende bieren met je eigen gezelschap.

Delen

Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 10/10
  Peter Jansen
  29-03-2022
  Heerlijk genoten van de High Beer, goede service, en goede toelichting op de speciale biertjes gehad. Kortom, gewoon goed.
  Datum van mijn bezoek: 12 maart 2022
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 8.0/10
  Max
  10-09-2020
  Goede bieren en lekkere gerechten. Eerst verschillende hapjes en daarna warme gerechtjes. Lekker gegeten, dus helemaal goed.
  Datum van mijn bezoek: 19 juli 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8
 • 8.0/10
  Leon
  19-12-2019
  Dit was de eerste keer dat we een high beer deden. Het bestond uit 3 rondes eten waar we dan telkens een biertje bij kregen. Smaakte goed allemaal.
  Datum van mijn bezoek: 15 december 2019
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8