High Beer Rijswijk

Rijswijk is bekend door de vele bedrijven die zich vestigen in de stad, maar het heeft meer te bieden dan een bedrijvenlocatie. Zo zijn er historische monumenten bewaard gebleven en is er een groot aanbod aan winkels en horeca. Naast de historie en de winkels is Rijswijk de ideale plek voor een High Beer. We hebben een overzicht van de leukste locaties gemaakt.

Rijswijk

Leuke High Beer locaties in Rijswijk:

Filtering

Meer over High Beer in Rijswijk

De oude historische dorpskern is bewaard gebleven en hier bevinden zich kleine winkeltjes. In de gerestaureerde pandjes zijn verschillende specialisten. Zo zit er een ambachtelijke slager en een oude sigaren speciaalzaak. De Herenstraat vormt met haar omgeving het historisch hart van Oud-Rijswijk, met als hoogtepunt de Oude Kerk. Ook bevindt zich hier Museum Rijswijk, waar alles over de geschiedenis en cultuur van Rijswijk toonbaar gemaakt wordt.

Maak een wandeling in een park met oud-Engelse landschapsstijl, waar tevens monumentale landhuizen verborgen. Met als afsluiting een welverdiend biertje en wat goede snacks. De High Beer is een proeverij met verschillende bieren in combinatie met snacks en/of borrelplanken. Een ideaal einde van een mooi dagje in deze stad!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden