Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Restaurant Chiparus in Leidschendam proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag is gelegen nabij het bruisende centrum van Den Haag en het prachtige strand van Scheveningen. Het culinaire hart van dit hotel is het à la carte restaurant Chiparus. Deze naam komt van Demetre Chiparus (1886-1947), een van de beroemdste beeldhouwers van de art deco. In het restaurant kun je genieten van een heerlijke diner, maar ook voor een gezellige High Beer of borrel ben je hier aan het juiste adres.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.3/10
   Nova
   16-03-2023
   Genoten van een High Beer bij Fletcher Leidschendam. Ik vond het erg lekker! Daarnaast ook een mooi hotel en een ideale ligging (naast de Westfield Mall). Erg leuk om eens heen te gaan!
   Datum van mijn bezoek: 12 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   7
   Sfeer
   8
   Service
   8