High Beer in Loosdrecht

Loosdrecht staat natuurlijk bekend om de Loosdrechtse Plassen. In de achtertuin van Utrecht en Amsterdam is het goed vertoeven op het water. Tijdens het varen even bijkomen onder het genot van een High Beer? Bij verschillende restaurants leg je je boot zo aan en kan je genieten van een High Beer. Waar leg jij je boot aan?

Loosdrecht

Leuke locaties in Loosdrecht:

Filtering

Meer over High Beer in Loosdrecht

De mooiste manier om Loosdrecht te ontdekken is uiteraard op het water. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals roeien, zeilen, suppen of per waterfiets. Ben je zelf niet zo van de watersport? Het is ook mogelijk om een boot te huren, maak een rondvaart of ontdek Loosdrecht op de fiets. Het typische Hollandse landschap en de mooie bezienswaardigheden maken je dag helemaal perfect. Tussen al die leuke activiteiten door kun je even uitrusten bij één van de vele horeca locaties in Loosdrecht.

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks.

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden