High Beer in Tilburg

Tilburg, de hoofdstad van de gelijknamige gemeente is de op 6 na grootste stad van Nederland. Ook hier is de Brabantse gezelligheid duidelijk terug te vinden in de vele kroegen, restaurants en barretjes. Verschillende van deze gelegenheden bieden ook een High Beer aan. High Beer Tilburg zet de leukste locaties voor je op een rij.

Tilburg

Leuke locaties in Tilburg:

Filtering

Meer over High Beer in Tilburg

De Brabanders staan bekend om hun gastvrijheid en Bourgondische levensstijl. De stad kent vijf gebieden met eetcafés, restaurants en uitgaansgelegenheden. De 5 gebieden zijn: de Heuvel, de Korte Heuvel, het Piusplein, de Oude Markt en de Stadhuisstraat. In elk van deze gebieden hebben we de leukste locaties voor je verzameld.

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar eigenlijk lijken deze twee niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je al snel aan theeleuten, bloemetjes servies en zoete taartjes op een etagère. Bij een High Beer denk je aan speciaalbieren, mannenpraat en lekkere snacks op een borrelplank. Een High Beer is een leuke manier om de middag af te sluiten of om de avond mee te beginnen. Je kunt een High Beer gezellig met je vrienden doen, maar met familie of voor een grote groep met bijvoorbeeld een verjaardag is dit ook een goede bezigheid. Bier en snacks, dat is bijna altijd wel goed toch!

Tilburg is ook een studentenstad. Hierdoor varieert het aanbod van restaurants in de stad van studentikoos tot chique. Naast alle horeca gelegenheden is Tilburg ook een stad waar je naar verschillende musea kunt, de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen om de hoek zitten en je kunt verdwalen in mooie parken. Een hoop dingen die je kunt combineren met een lekkere High Beer.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden