High Beer Groningen

Groningen is de ‘jongste’ stad van Nederland. Gemiddeld genomen hebben de inwoners een leeftijd van circa 36 jaar en dat maakt dat Groningen deze titel mag dragen. Het bruist er dan ook van de activiteit door de vele studenten. Mede hierdoor zijn er ook veel restaurants en bars waar je een lekkere High Beer kunt doen. Wij hebben een overzicht gemaakt van de leukste locaties.

Groningen

Leuke locaties in Groningen:

Filtering

Meer over High Beer in Groningen

De geschiedenis van Groningen gaat ver terug en dat is goed te zien aan de historische gebouwen en monumenten. De Rijksuniversiteit stamt nog uit 1614 en is de op één na oudste nog bestaande universiteit in Nederland. De Hanzestad was vroeger een belangrijk knooppunt tussen handelaars uit verschillende landen. Natuurlijk mag een beklimming van de typerende Martinitoren niet ontbreken tijdens je bezoek aan Groningen.

Je kunt de stad beter leren kennen door een bezoekje aan één van zijn musea of tijdens een fietstocht over een van de vele fietspaden die door de stad lopen. En wist je dat Groningen omringt is door water? Maak een rondvaart door het historische centrum en leer de omgeving kennen vanaf het water. De dag kun je leuk afsluiten met een lekkere High Beer. De High Beer is ontstaan door het zoetere zusje High Tea. Maar eigenlijk lijken deze twee helemaal niet op elkaar. Bij een High Tea denk je aan roze servies, theeleuten en zoete hapjes. Bij een High Beer denk je aan speciaalbieren, mannenpraat en hartige snacks. Een hele leuke manier om jou dag mee af te sluiten samen met vrienden. Tijdens dit arrangement worden verschillende bieren gecombineerd met lekkere hapjes die er goed bij passen. Wij hebben de leukste High Beer locaties in Groningen voor jou op een rijtje gezet.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden