Ik wil reserveren

High Beer Brasserie Spiegelaar

  High Beer menu

  High Beer – €27,50 p.p.

  Brasserie Spiegelaar biedt een high beer aan. Deze bestaat uit 10 hapjes en 3 drankjes per persoon. Je kunt hier zelf kiezen wat voor drankje je wil hebben. Zo kun je kiezen voor drie verschillende bieren. De hapjes die hierbij geserveerd worden bestaan uit:

  • Assortiment bittergarnituur
  • Leuke hartige hapjes warm & koud
  • Mix van nootjes

  Bij de hapjes krijg je drie keer een biertje naar keuze. Wil je liever een frisje of wijn? Dat is ook mogelijk!

  Algemene info

  Brasserie Spiegelaar heeft een mooie locatie met uitzicht op de Nieuwestad van Leeuwarden. Na het winkelen kun je neerploffen op het terras, of binnen in de brasserie. Terwijl jij napraat over jullie dag in Leeuwarden, wordt er een etagere vol met hapjes neergezet. Hierbij krijgen jullie een lekker biertje. Zo kun je je dag heerlijk afsluiten. Een high borrel is altijd een goed idee!

  Als je iets te vieren hebt zoals een vrijgezellenfeest of verjaardag kun je dit ook doen bij Brasserie Spiegelaar. Dit is goed te combineren met een high borrel.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Annet Hoitink
   6-08-2022
   Super uitleg bij de diverse bieren en bijpassende gerechtjes van enthousiaste bediening. Gezellige avond gehad op het terras, aansluitend nog een goed gevulde borrelplank genomen. Aanrader!
   Datum van mijn bezoek: 5 augustus 2022
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   9
   Sfeer
   8
   Service
   9