Ik wil reserveren

High Beer Brasserie Spiegelaar

  High Beer menu

  High Beer – €42,50 p.p.

  Geniet van een heerlijke High Beer bij Brasserie Spiegelaar (minimaal 2 personen).

  • 4 culinaire gangen
  • Met bijpassende wijnen en/of bieren of eventueel fris

  Ons enthousiaste team staat voor je klaar om je te voorzien van een passende uitleg over de wijn- of bierspijs combinaties. Maak je geen zorgen, we houden rekening met allergieën en we hebben ook opties voor niet-alcoholische dranken. 
Vergeet niet om jouw High Beer uiterlijk 24 uur van tevoren te reserveren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

  Algemene info

  Brasserie Spiegelaar bevindt zich in het levendige centrum van Leeuwarden, gelegen aan de hoek van de St. Jacobsstraat en Nieuwestad langs de gracht. Onze brasserie is dé bestemming voor verrukkelijke verse koffie met gebak, uitgebreide lunches, High Tea, High Wine, High Beer, gezellige borrels en smaakvolle diners. Bij Brasserie Spiegelaar staan we altijd voor u klaar!

  Als je iets te vieren hebt zoals bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, verjaardag of babyshower, kun je dit ook doen bij Brasserie Spiegelaar. Deze feestelijke gelegenheden zijn goed te combineren met een High Tea, High Wine of High Beer.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 9.5/10
   Anoniem
   22-04-2023
   Erg leuke plek om te zitten en gezellig personeel. De biertjes en de bijbehorende gerechten waren erg lekker en meer dan genoeg
   Datum van mijn bezoek: 21 april 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   8
   Service
   10
  • 10/10
   Marijke van Sermondt
   30-01-2023
   Wij hebben een top avond gehad! We verwachten een borrelplankje maar kregen bij elk biertje een speciaal hapje, op het bier afgestemd. De ober wist veel van alle biertjes af en vond het ook leuk die kennis te delen. Een absolute aanrader!
   Datum van mijn bezoek: 28 januari 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 8.5/10
   Annet Hoitink
   6-08-2022
   Super uitleg bij de diverse bieren en bijpassende gerechtjes van enthousiaste bediening. Gezellige avond gehad op het terras, aansluitend nog een goed gevulde borrelplank genomen. Aanrader!
   Datum van mijn bezoek: 5 augustus 2022
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   9
   Sfeer
   8
   Service
   9