Ik wil reserveren

High Beer Brasserie Spiegelaar

  High Beer menu

  High Beer – €30,00 p.p.

  Laat je verrassen door onze High Beer bij Brasserie Spiegelaar.

  • Keuze tussen 4 verschillende bieren
  • 4 huisgemaakte gerechten
  • Passende uitleg over de bier-spijs combinaties.

  Wij houden natuurlijk rekening met allergenen, en de niet alcohol drinkers onder ons!

  Algemene info

  Brasserie Spiegelaar heeft een mooie locatie met uitzicht op de Nieuwestad van Leeuwarden. Na het winkelen kun je neerploffen op het terras, of binnen in de brasserie. Terwijl jij napraat over jullie dag in Leeuwarden, wordt er een etagere vol met hapjes neergezet. Hierbij krijgen jullie een lekker biertje. Zo kun je je dag heerlijk afsluiten. Een high borrel is altijd een goed idee!

  Als je iets te vieren hebt zoals een vrijgezellenfeest of verjaardag kun je dit ook doen bij Brasserie Spiegelaar. Dit is goed te combineren met een high borrel.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 10/10
   Marijke van Sermondt
   30-01-2023
   Wij hebben een top avond gehad! We verwachten een borrelplankje maar kregen bij elk biertje een speciaal hapje, op het bier afgestemd. De ober wist veel van alle biertjes af en vond het ook leuk die kennis te delen. Een absolute aanrader!
   Datum van mijn bezoek: 28 januari 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 8.5/10
   Annet Hoitink
   6-08-2022
   Super uitleg bij de diverse bieren en bijpassende gerechtjes van enthousiaste bediening. Gezellige avond gehad op het terras, aansluitend nog een goed gevulde borrelplank genomen. Aanrader!
   Datum van mijn bezoek: 5 augustus 2022
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   9
   Sfeer
   8
   Service
   9