Ik wil reserveren

High Beer Grutte Pier Brouwerij

  High Beer menu

  High Beer – € 27,50 p.p.

  De High Beer bestaat uit:

  • 4 Proefglaasjes naar eigen keuze
  • Bittergarnituur
  • Borrelplank
  • Grutte Pier Bonbon

  Geniet van de High Beer in het gezellige proeflokaal of buiten op het zonovergoten terras. Het is ook mogelijk om de High Beer vegetarisch te reserveren. 

  Algemene info

  Proef bieren in het prachtige proeflokaal in Bartlehiem. Buiten, aan het water, met een houtvuurtje erbij of binnen, te midden van de ketels en houten vaten. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag zijn ze open en kun je heerlijke bieren drinken of genieten van een High Beer. Je kunt hierbij zelf 4 bieren selecteren die je wil proeven. Kies uit het ruime assortiment van de brouwerij. Ga voor een licht Witbier, een stevige Tripel of een speciaal gebrouwen biertje voor het seizoen. De keuze is reuze. 

  Het assortiment bestaat uit zes basis bieren naar Belgische stijl plús een rijk aantal seizoensbrouwsels en specials. Daarnaast maken ze bijzondere vatgerijpte bieren, denk bijvoorbeeld aan een Dikke Stout die een jaar lang op een Rum vat heeft gerijpt. En vergeet natuurlijk níet de wilde, lichte zure Bretttûne bieren. Aangezien we nooit bier drinken op een lege maag, worden er heerlijke snacks bij geserveerd!

  Bestel de HighBeer.nl Grutte Pier Brouwerij cadeaubon om iemand te verrassen. 

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 7.0/10
   Lokke Oosterbos
   19-06-2023
   Vriendelijke gastheer, prachtige locatie en een fijne proeverij van biertjes
   Datum van mijn bezoek: 18 juni 2023
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   4
   Sfeer
   8
   Service
   8
  • 5.8/10
   Anoniem
   26-02-2023
   Prima verzorgde middag en toelichting verschillende bieren. Bij een biertje horen ook de verschillende hapjes die zijn fors aan de prijs. Advies om hier wat meer keuzes in te hebben bijvoorbeeld de eenvoudige bitterballen of de luxe plank met verschillende lekkernijen. De rekening van 3 planken met verschillende lekkernijen is € 80.,- en fors als bijgerecht..
   Datum van mijn bezoek: 24 februari 2023
   Eten & drinken
   5
   Prijs / kwaliteit
   3
   Sfeer
   7
   Service
   8