Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Bar Bistro DuCo in Leeuwarden proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer Bon waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. 

  Midden in het centrum van de hoofdstad van Friesland is het historierijke Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof gelegen. Het hotel is gevestigd in een voormalig paleis van de Koninklijke familie uit de 18e eeuw. Het hotel beschikt over de gloednieuwe culinaire hotspot Bar Bistro DuCo. Hier geniet je tijdens een gezellige High Beer van heerlijke koude- en warme hapjes in combinatie met lekkere bieren.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Hendrik
   1-03-2023
   Mooi hotel met een prachtige ambiance. Vriendelijk personeel. Het restaurant is sfeervol en we hebben echt genoten van de High Beer.
   Datum van mijn bezoek: 28 februari 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8