Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 30,00 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  In ‘de sportstad van het Noorden’, Heerenveen, is Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof gelegen. Voor een gezellige High Beer, heerlijk lunch en smaakvol diner kunt je terecht in het sfeervolle à la carte restaurant. De keuken is Frans georiënteerd, maar je vindt ook typisch Fryske gerechten op de kaart. In de hotelbar kunt u in de avond terecht voor een ‘afzakkertje’.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Debbie
   1-03-2023
   Heerlijke High Beer gehad met mijn man bij Fletcher Heerenveen. We hebben zo genoten! Lekkere biertjes en heerlijke hapjes erbij. Aanrader!
   Datum van mijn bezoek: 26 februari 2023
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   8
   Service
   8