High Beer Houten

Zoek je een geschikte High Beer locatie in Houten? Houten ligt in het groene buitengebied van Utrecht. Zowel winkel- als natuurliefhebbers zullen zich hier prima kunnen vermaken. In Houten zelf is volop gelegenheid om te winkelen, te slenteren en te genieten van culinaire verrassingen. Met 140 winkels heeft Het Rond, het stadshart van Houten, een ruime variatie aan winkels en een veelzijdig assortiment. Er is voldoende parkeerruimte in de garages Spoorhaag en Kruitmolen en parkeren is daar de eerste twee uur gratis.

Houten

Leuke locaties in Houten:

Filtering

Meer over High Beer in Houten

Houten zelf is vaak het startpunt voor een dagje uit in de Kromme Rijnstreek. In dit gebied liggen vele boomgaarden en landgoederen, en er worden streekproducten geproduceerd. Daarnaast is het gebied bekend om de indrukwekkende forten die deel uitmaken van de Hollandse waterlinie die in de 17e en 18e gebouwd is. Dit gebied tussen Muiden en de Biesbosch kon onder water gezet worden, zodat de vijand niet kon naderen.

De omgeving van Houten leent zich dan ook uitstekend voor fiets- en wandeltochten. Zo kun je bijvoorbeeld de stelling van Utrecht bezoeken. Dat bestaat uit zestien forten die in twee halve cirkels ten noorden, oosten en zuiden van de stad Utrecht. In het Waterliniemuseum op Fort Vechten kun je bijvoorbeeld een interactieve ontdekkingstocht ondernemen over de verdedigingslinie en een bezoek brengen aan de toren van fort Honswijk, de oudste en grootste van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Veel forten zijn zowel van buiten als van binnen te bekijken.

De dag kun je mooi afsluiten met een High Beer. Een High Beer is ontstaan door de High Tea, terwijl deze twee eigenlijk niet veel op elkaar lijken. Bij een High Tea denk je aan liters thee, zoete hapjes en veel geklets. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan speciaalbieren, een borrelplank vol lekkere snacks en veel mannenpraat. Heerlijk toch? Bekijk nu de leukste High Beer locaties in Houten en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden