High Beer in Dordrecht

Als je op zoek bent naar een leuke High Beer in Dordrecht ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu in Dordrecht woont of daarheen gaat om de stad te verkennen. Wij hebben de leukste restaurants en bars voor je op een rijtje gezet. Een High Beer is een goede manier om een middag of avond te spenderen met vrienden of familie. Er zijn genoeg mogelijkheden, maar wij hebben op basis van recensies de leukste hieronder voor je verzameld.

Dordrecht

Leuke locaties in Dordrecht:

Filtering

Meer over High Beer in Dordrecht

Door het aanbod van talloze verschillende restaurants en bars is Dordrecht een leuke stad voor een high beer. Een high beer is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high beer krijg je vooral hartige snacks geserveerd in combinatie met speciaalbieren die erbij passen. Deze hapjes bestaan meestal uit vlees, vis en kaas. In sommige gevallen krijg je ook zoete hapjes geserveerd. Het is altijd een verrassing wat er op je bord komt te liggen, maar dat hier een goed glas bier bij zit is zeker.

Voor of na je high beer, kun je mooi Dordrecht ontdekken. Het is een echte aanrader om het ‘Rondje Dordt’ te wandelen. Tijdens deze wandeling kom je langs de binnenstadshavens, monumenten en historische plekjes. Daarnaast kun je ook andere bekende monumenten bezoeken zoals de Grote Kerk, Het Hof en de oude burgemeesterswoning ‘Huis van Gijn’. Wil je nog meer zien? Speel dan toerist in eigen land en fiets door de waterrijke omgeving naar de molens van Kinderdijk en Nationaal Park De Biesbosch.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden