High Beer Valkenburg

Valkenburg ligt in het zuiden van Limburg. Het is een gezellige maar knusse stad. In de Grotestraat Centrum ervaar je het echte Valkenburg gevoel en vind je veel leuke restaurantjes. We hebben de leukste High Beer locaties voor je uitgezocht.

Valkenburg

Leuke locaties in Valkenburg:

Filtering

Meer over High Beer in Valkenburg

Verscholen tussen de mosgroene heuvels en in het hart van het Heuvelland vind je Valkenburg. Valkenburg is één van de grootste toeristische trekpleisters van Limburg. De stad heeft voor ieder wat wils. Je kunt er heerlijk terrassen, je hebt er prachtige fietsroutes, een kuuroord en niet te vergeten, de grotten.

Al die leuke restaurantjes, barretjes en terrassen vormen een goede basis voor een High Beer. Een High Beer is ontstaan door de High Tea, ook al lijken deze twee niet veel op elkaar. Bij een High Tea denk je aan roze servies waar allemaal zoete hapjes op liggen, veel geklets en liters thee. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan een proeverij van krachtige speciaal bieren, robuuste borrelplanken vol met snacks en gezellige mannenpraat. Klinkt goed toch?

Wij hebben de leukste High Beer locaties voor je uitgezocht. Kies jouw favoriet en reserveer direct!

 

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden