Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche vind je in het centrum van Thorn, vanwege de vele witgepleisterde gebouwen ook wel ‘het witte stadje’ genoemd. Met je hele gezelschap kun je genieten van een High Beer. Wil je proeven van het echte Bourgondische leven in Limburg? Dan moet je zeker dineren in het restaurant van Hotel-Restaurant La Ville Blanche. Maar ook voor een gezellig borrel kun je terecht bij dit sfeervolle hotel.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Merel Bergen
   9-03-2023
   Als je van bier en eten houdt, is een High Beer echt wat voor jou. Het Fletcher personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en ze leggen je graag uit wat je geserveerd krijgt.
   Datum van mijn bezoek: 5 maart 2023
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   10