High Beer Noordwijk

Midden in de bollenstreek aan de Nederlandse kust ligt Noordwijk. In deze badplaats kun je er winkelen, fietsen of wandelen en uiteraard genieten van een heerlijk 13 kilometer lange strand en het prachtige duingebied. Even uitrusten? Geniet van een heerlijke High Beer bij één van deze leuke locaties!

Ben je benieuwd naar andere locaties in de buurt van Noordwijk? Bekijk dan ook eens Leiden

Noordwijk

Filtering

Meer over High Beer in Noordwijk

In het voorjaar staat Noordwijk in teken van allerlei bloeiende bollenvelden. Dankzij de ligging in het hart van de Bollenstreek kun je een heerlijke fietstocht maken door de miljoenen bloeiende tulpen. Breng een bezoek aan de Keukenhof en het bloemencorso. Wil je liever iets actiefs? Er zijn genoeg wandel- en fietsroutes in en rondom Noordwijk. Ook kun je in Noordwijk mini-golfen, trampoline springen en op ongeveer 20 minuten rijden van Noordwijk ligt Linnaeushof, dit is de grootst speeltuin van Europa.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Met de vele horecagelegenheden zit er vast wel een geschikte locatie voor een High Beer tussen. Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks. Die High Beer is dé manier om jouw dag in Noordwijk af te sluiten. Bekijk de leukste High Beer locaties en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden