Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Wellness-Hotel Leiden

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Restaurant Twelve in Leiden proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  In het centrum van de gezellige stad Leiden vind je Fletcher Wellness-Hotel Leiden. Op de 12e verdieping van het hotel bevindt zich het culinaire Restaurant Twelve, waar je geniet van heerlijke gerechten, een panoramisch uitzicht over de duinkoppen van het Noordzeestrand en de stad Leiden. Je kunt er ook voor kiezen om aan te sluiten voor een gezellige High Beer met vrienden en familie.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Emma
   3-03-2023
   Genoten van een High Beer. Dat is echt goed vertoeven met een aantal biertjes en allerlei lekkere hapjes. Vriendelijk personeel. Mooi hotel!
   Datum van mijn bezoek: 1 maart 2023
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   8
   Service
   8