Ik wil reserveren

High Beer Heren 52

  High Beer menu

  High Beer – €19,95 p.p.

  • Drie speciaal bieren
  • Diverse warme hapjes
  • Diverse koude hapjes

  Algemene info

  Bij Heren 52 word je gastvrij en vriendelijk ontvangen. Je voelt je er direct op je gemak! Het is een gezellig restaurant met een huiselijke sfeer. Wees welkom en neem plaats op een van de gezellige tafeltjes. 

  Of je nu lekker wil lunchen, borrelen of snacken, je bent altijd welkom. Je geniet van ambachtelijke producten waarbij de menukaart ieder seizoen anders is. Verder kies je uit een uitgebreid assortiment aan warme dranken, frisdranken, wijnen en binnen-buitenlands gedistilleerde dranken. Naast al dit lekkers, kan je natuurlijk ook genieten van een heerlijk uitgebreide High Beer. Je geniet van de lekkerste speciaal bieren inclusief bijpassende warme en koude hapjes. Schijnt het zonnetje buiten? Neem dan plaats op het mooie terras en geniet! 

  Bestel de HighBeer.nl Heren 52 cadeaubon om iemand mee te verrassen. 

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  Geen reviews beschikbaar