High Beer Gouda

De stad Gouda met meer dan 73.000 inwoners is te vinden in het oosten van Zuid Holland. Het middelpunt van de stad, waar ook de meeste restaurants, barretjes, kroegen en terrassen te vinden zijn, is de Markt. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht op het stadhuis van Gouda dat stamt uit de 15e eeuw. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van de leukste High Beer locaties in Gouda.

Gouda

Leuke locaties in Gouda:

Filtering

Meer over High Beer in Gouda

Gouda is een bruisende stad met historische roots. De binnenstad van Gouda is zelfs verkozen tot ‘Beste Binnenstad 2015-2017’. Dit komt vooral door de lokale ondernemers die hun leuke winkels en horecalocaties gevestigd hebben in Gouda. Aan de markt vind je talloze gezellige terrassen waar je lekker mensen kunt kijken onder het genot van een lunch of diner. Maar ook op andere plekken in de stad bruist het van leuke restaurants en winkels. De Kleiweg is de grootste winkelstraat, hier vind je zowel kleine lokale winkels als grote ketens. Gouda is een gezellige stad waar veel evenementen worden georganiseerd, zoals de Kaasmarkt op donderdagochtend (tijdens het hoogseizoen), Kaarsjesavond en de schaatsbaan in december en nog veel meer.

Houd jij meer van natuur? Dan kun je je hart ophalen rondom Gouda. Net buiten de stad vind je De Goudse Hout, een mooi natuur- en recreatiegebied. Net buiten Gouda, in Reeuwijk, vind je de Reeuwijkse Plassen, Reeuwijkse Hout en ‘de Surfplas’. In deze natuurgebieden kun je wandelen, zwemmen, varen en surfen. In de zomer is hier veel te beleven!

Om de dag af te sluiten kun je een High Beer reserveren bij een van de leuke locaties in Gouda. Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee High’s lijken niet echt op elkaar. Bij een High Tea denk je eerder aan zoetigheid, theeleuten en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met lekkere snacks. Een High Beer is leuk én lekker om te doen met vrienden of familie.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden