High Beer Zoetermeer

Zoetermeer is een stad in Zuid-Holland en heeft ongeveer 124.000 inwoners. Het is een gezellige stad waar veel winkels, restaurants en cafés te vinden zijn. In het stadshart van Zoetermeer vind je de meeste. Hier kun je terecht voor grote winkelketens en kleinere winkels, voor ieder wat wils. Een leuke dag in Zoetermeer kun je mooi afsluiten met een High Beer bij een van die leuke locaties.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Zoetermeer? Bekijk dan ook Den Haag en Rotterdam.

Zoetermeer

Leuke locaties in Zoetermeer:

Filtering

Meer over High Beer in Zoetermeer

Zoetermeer werd officieel als groeikern van Den Haag gezien, maar het dorp groeide zo snel dat het de derde gemeente van Zuid Holland werd. Hierdoor is het een losstaande stad geworden met eigen kenmerken en charmes. Zoetermeer wordt in de volksmond (met een beetje zelfspot) ook wel Sweet Lake City genoemd.

Wil jij winkelen of lekker eten en drinken in Zoetermeer? Dan kun je op verschillende plaatsen terecht, zo heb je het Stadshart waar je allerlei verschillende winkels vindt, maar ook vooral grote winkelketens. Je hebt de Dorpstraat, waar vooral speciaalzaken te vinden zijn. Daarnaast kun je terecht in het Woonhart voor allerlei woonartikelen. En tot slot heb je de Warenmarkten, waar je allerlei verschillende markten kunt bezoeken. Dat is lastig om uit te kiezen tijdens jouw dag in Zoetermeer! Misschien kun je het wel allemaal combineren.

Al die restaurants, cafés en bars bieden een goede basis voor een High Beer. Een High Beer is vergelijkbaar met de populaire High Tea. Een High Tea draait alleen vooral om thee(leuten) en zoetigheid. Terwijl een High Beer vooral om speciaalbieren, mannenpraat en lekkere snacks op een rijkgevulde borrelplank gaat. Een High Beer is dé manier om jou dag in Zoetermeer af te sluiten, of juist om jouw avond te beginnen. Bier en borrelhapjes zijn altijd goed. Leuk om samen met vrienden, familie of tijdens een feestje te doen.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.