Ik wil reserveren

High Beer Ton's Muziek- & Eetcafé

  High Beer menu

  High Beer – € 19,50 p.p.

  • 4 proefglazen speciaal bier
  • 4 bijpassende bites
  • Afhankelijk van van de bieren van de tap (seizoenen).

  Algemene info

  Ton’s Muziek- en Eetcafé is al jaren een plek waar mensen uit Rijswijk en omstreken graag komen voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Alle gerechten worden door de koks vers bereid en huisgemaakt. Op de kaart staat van alles: van saté tot culinaire verwennerij. Lekker met een speciaal biertje of heerlijk glas wijn! Daarna blijft het gezellig met live muziek, DJ of een drankje aan de bar.

  In de zomer is het genieten op het zonnige terras dat uitkijkt op de gezellige winkelstraat van de sfeervolle Herenstraat in Oud Rijswijk. In de wintermaanden is het terras verwarmd en overdekt.

  Kom genieten van verschillende bieren in combinatie met verschillende snacks. Gezellig met vrienden of familie.

  Bestel de HighBeer.nl Ton's Muziek- en Eetcafé cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Rob
   21-07-2020
   Goede bieren in combinatie met lekkere hapjes, denk een stokje saté enzo. Niet heel veel eten, maar wel lekker in combinatie met de bieren.
   Datum van mijn bezoek: 12 januari 2020
   Eten & drinken
   7
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   9
   Service
   8