High Beer Enschede

Enschede is de grootste stad in de regio Twente en heeft een bruisende binnenstad. Er is een groot aanbod aan winkels, culturele voorzieningen en horeca. Er zijn ook veel gezellige locaties voor een High Beer. Wij selecteren de leukste plekjes voor een High Beer.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Enchede? Bekijk dan ook Apeldoorn.

Enschede

Leuke locaties in Enschede:

Filtering

Meer over High Beer in Enschede

Enschede heeft zo’n 160.000 inwoners en is daarmee de grootste stad van Overijssel. Het is een ondernemende en tolerante leefstad met ruim 150 nationaliteiten. Deze nationaliteiten hebben te maken met een groot aantal studiemogelijkheden in Enschede. Een stad met een universiteit, een hogeschool, een conservatorium, een popacademie, een internationale school en een kunstacademie. De universiteit en het Kennispark Twente worden internationaal aangespoord om de theoretische kennis om te zetten in praktische toepassingen.

Naast een kenniscentrum is Enschede ook een bruisende stad voor vrije tijdsbesteding. Zo is er een groot centrum met bekende ketens en kleine winkels. Voor de ultieme foodbelevenis kun je naar de Twentsche foodhal, waar gerechten uit alle windstreken worden geserveerd. Er zijn verschillende musea zoals het Rijksmuseum Twenthe met de mooiste kunstcollectie van Oost Nederland. In de museumfabriek draait het om creativiteit en kun je zelf aan de slag. Bezoek de synagoge van Enschede met mooie glas in lood ramen en mozaïeken, of ga voor een inspirerende rondleiding in de nieuwe stadswijk Roombeek. Deze is na de vuurwerkramp in 2000 uit de as herrezen. Je kunt de smaak van Grolsch pils ontdekken in de Grolsch brouwerij. Kortom er is genoeg te doen in de bruisende stad. Natuurlijk kan een gezellige High Beer niet ontbreken tijdens een dagje Enschede.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden