Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Aan de voet van het natuurgebied Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug vind je het prachtige Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn. Voor een gezellig avondje laat je je meenemen door de chef-kok en zijn keukenbrigade naar een wereld van puur genieten en ambachtelijke gerechten tijdens een culinair diner. Even bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje? Dat kan tijdens een gezellige borrel of heerlijke High Beer.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Carmen
   7-03-2023
   High Beer gehad met mijn vrouw. De bediening was uitstekend, we hebben genoten. Het was meer dan voldoende en zeker boven verwachting.
   Datum van mijn bezoek: 3 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8