High Beer Hellendoorn

De gemeente Hellendoorn ligt midden in de provincie Overijssel, op de grens van Twente met Salland. Het staat bekend als toeristische en recreatieve gemeente. Je kunt Hellendoorn actief ontdekken door een bezoek te brengen aan Avonturenpark Hellendoorn, een kanotocht over de Regge of een wandeling door het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. In samenhang met de gastvrijheid van de bevolking en de gezellige horeca met haar terrasjes, maakt Hellendoorn een perfecte locatie voor een High Beer. Sluit je actieve dag af met een heerlijke High Beer bij één van deze leuke locaties.

Hellendoorn

Leuke locaties in Hellendoorn:

Filtering

Meer over High Beer in Hellendoorn

Avontuurlijk en cultureel, dat is Hellendoorn. In de natuurlijke omgeving met het Nationaal Park en de mooie landschappen kun je er heerlijk actief zijn op de mountainbike, in de kano of op je eigen fiets. Wil je er cultuur snuiven? De tijd lijkt in het dorp daar stil te hebben gestaan, maar het bruist er van de activiteiten. Wij hebben voor jou de leukste High Beer locaties uitgezocht, zodat je een heerlijke middag goed kan afsluiten.

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een High Beer is dé manier om jouw dag in Wassenaar af te sluiten. Bekijk de leukste High Beer locaties en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden