High Wine Fletcher

Wil jij een keer een middagje genieten van allerlei heerlijke wijnen en de lekkerste hapjes? Reserveer dan een High Wine bij Fletcher! Geniet van diverse heerlijke hapjes in combinatie met smaakvolle wijntjes, voor slechts €17,50 per persoon. Ook leuk om een High Wine cadeau te geven. Met de Fletcher voucher kun je bij ruim 100 locaties door heel Nederland terecht voor een heerlijke High Wine. De High Wine bon is leuk om weg te geven, maar het is ook leuk om zelf met iemand weg te gaan. Zo is de cadeaukaart voor zowel jou als je gezelschap leuk! Ga lekker wijnen met vrienden, familie of collega´s.

Fletcher aanbieding, nu van €59,- voor €34,95!

We hebben op dit moment de actie waarbij je jouw Fletcher voucher kunt bestellen tegen een speciale actieprijs van slechts €34,95 voor een High Tea voor 2 personen. Dat is nog eens voordelig genieten!

Fletcher voucher bestellen

Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders. Je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de unieke 3- en 4-sterren Fletcher hotels. Genieten doe je natuurlijk samen en daarom zijn alle Fletcher vouchers voor 2 personen. Uiteraard kun je er meerdere bestellen als je met een groep wil gaan. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail. Met deze code kun je reserveren bij Fletcher. Dit doe je door je code op de website in te vullen en de locatie naar wens en een datum te kiezen.

Nu hoef je alleen nog maar te wachten op de datum waarop jij gaat genieten van die heerlijke High Wine. Geniet ervan!

High Wine Fletcher voucher bestellen cadeaubon
High Wine Fletcher voucher bestellen Geniet van heerlijke High Wine voor nog geen € 17,50 per persoon Koop een Fletcher voucher