High Beer Bergen op Zoom

Op de grens van Brabant en Zeeland ligt het prachtige Bergen op Zoom. Bergen op Zoom is de ideale plek om cultuur te snuiven, te winkelen en culinair te genieten in een historische sfeer. Wij hebben voor jou de leukste High Beer locaties in Bergen op Zoom geselecteerd.

Bergen op Zoom

Leuke locaties in Bergen op Zoom:

Filtering

Meer over High Beer in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom heeft een prachtig centrum met middeleeuwse straten en pleintjes. De smalle straatjes, oude pleinen en eigenzinnige monumenten tonen de geschiedenis van het stadscentrum. Er zijn ruim 800 monumenten te vinden. Het oudste monument is de Lievevrouwepoort, ook wel de Gevangenpoort. Rond de Grote Markt zijn ook mooie monumenten te zien zoals de Sint Gertrudiskerk, stadsschouwburg de Maagd en het Oude Stadhuis. De parel van de stad is het Markiezenhof. Dit stadspaleis is ontstaan rond 1500 en is nu een prachtig museum.

In de omgeving van Bergen op Zoom is prachtige natuur te vinden. Een wandeling door de bossen of een mooie fietstocht langs oude landgoederen. In de zomer kun je heerlijk naar het strand aan de Binnenschelde. Hier zijn gezellige restaurants voor een lekkere lunch of een kop koffie en natuurlijk kun je hier een lekker ijsje halen. In de buurt van Bergen op Zoom zijn leuke dorpjes te vinden.

Daarnaast biedt het centrum van Bergen op Zoom een groot, gevarieerd winkelaanbod. Van bekende winkelketens tot kleine, bijzondere winkels. Het bruisende centrum van Bergen op Zoom is de ideale plek voor een leuk dag uit. Met de vele horecagelegenheden zit er vast wel een leuke High Beer locatie voor je tussen. Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks. Die High Beer is dé manier om jouw dag in Bergen op Zoom af te sluiten. Bekijk de leukste High Beer locaties en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden