High Beer bedrijfsfeest

Zin in een leuk bedrijfsfeest? Dan kan het lastig zijn om iets origineels te organiseren. We kennen allemaal de afgezaagde borrels in kringetjes of de uitstapjes naar dierentuinen of pretparken. Kies een keer voor iets ontspannends. Praat bij met collega’s en ontdek ondertussen nieuwe combinaties tijdens een High Beer.

high beer bedrijfsfeest

Leuk bedrijfsfeestje

Een leuk bedrijfsfeest bestaat uit de combinatie van ontspanning en inspanning. Je wil dat de collega’s tijd hebben voor elkaar, maar zich ook op andere dingen kunnen richten. Het dient leuk en gezellig te worden; een echte groepsactiviteit. Dat kan tijdens een High Beer. Proef van speciaalbieren en bijpassende hapjes en praat ondertussen bij met elkaar. Een luxe borrel met uitleg over bieren en bier-spijs-combinaties. Wist je dat je net als wijn, bieren erg goed kan combineren met eten? Dat is leuk om te ontdekken met je collega’s!

Spelletjes tijdens een High Beer

Wil je het High Beer bedrijfsfeest nog iets levendiger maken? Combineer dan verschillende activiteiten! Denk bijvoorbeeld aan blind bier proeven tijdens je High Beer. Maak koppels en laat de ene proeven en raden, de ander kijkt of het goed is. Welk koppel de meeste bieren (en/of hapjes) goed geraden heeft, wint een prijs. Daarnaast is een pubquiz of een bedrijfsspel ook een super activiteit voor ernaast. Wie houdt er nu niet van een lekker competitief spel tijdens het borrelen?

Liever geen bier?

Met veel verschillende collega’s is het lastig om het ideale uitje te vinden. Het kan namelijk maar net zo zijn dat niet iedereen van bier houdt. Dan is een High Beer gelukkig nog steeds een optie. De meeste restaurants kunnen van de High Beer ook makkelijk een High Wine maken. Je krijgt dan in plaats van bijpassende bieren, bijpassende wijnen. Zijn er medewerkers die helemaal geen alcohol willen? Dan kun je zelfs vragen om alcoholvrije bieren of een lekker glaasje fris voor naast de hapjes. Zo kan iedereen toch meedoen!

Bekijk alle High Beer locaties en vind iets leuks bij jullie in de buurt.

bedrijfsfeest high beer