High Beer in Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en tevens de grootste stad van deze provincie. Met zijn beschermde stadsgezicht één grote bezienswaardigheid. Daarnaast kan je lekker eten en gezellig iets drinken in deze pittoreske stad. Middelburg is een stad waar je prima een dag door de oude steegjes en over kleine, gezellige pleinen kunt slenteren. Jouw dag in Middelburg kun je goed afsluiten met een High Beer.

Middelburg

Leuke locaties in Middelburg:

Filtering

Meer weten over High Beer in Middelburg

Middelburg is van oorsprong een rijke stad en dat kan je heel goed zien. Overal staan er nog prachtige oude panden, die de sfeer van de Gouden Eeuw uitstralen. Er zijn dan ook tal van bezienswaardigheden. Een van de meest imponerende gebouwen, is het stadhuis van Middelburg. Dit bouwwerk dateert uit de vijftiende eeuw en is te bezichtigen met een gids. De Middelburgse Abdij is van de meest prachtige historische plekken van Middelburg. Het ronde gebouw, dat dateert uit de twaalfde eeuw, heeft in het midden een oogstrelend plein.

Andere bezienswaardigheden die je niet mag missen zijn Lange Jan, de jachthaven, de Kuiperspoort, de Vismarkt en de Kloveniersdoelen. En natuurlijk moet je ook een bezoek brengen aan het Zeeuws Museum. Hier tref je hier een deel van de collectie van het Koninklijk Zeeuwsch Genootschap der Wetenschappen aan. Topstukken zijn onder andere een zakzonnewijzer, een Egyptische mummie van een kind en een kaart van Fort Zeelandia. Wil je tussendoor even bijkomen, kies dan voor de Sint John, een espressobar in het historische hart van Middelburg.

De dag kun je erg leuk afsluiten met een High Beer. De High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je aan zoete hapjes op etagères, thee in roze theepotten en heel veel getheeleut. Terwijl je bij een High Beer denkt aan speciaalbieren, snacks op robuuste borrelplanken en veel mannenpraat. Een heerlijke bezigheid voor het eind van de middag, samen met familie of vrienden. Bekijk de leukste High Beer locaties in Middelburg en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden