High Beer in Eindhoven

Eindhoven is de plek die technologie, kennis en design combineert. Een stad die buiten gebaande paden gaat en je verrast. Maar Eindhoven is ook de winkelstad van het Zuiden, met winkels die 7 dagen per week geopend zijn. Jouw dag in Eindhoven kun je goed afsluiten met een lekkere High Beer.

Eindhoven

Leuke locaties in Eindhoven:

Filtering

Meer over High Beer in Eindhoven

Eindhoven ademt design! In oktober vindt er telkens het grootste designevenement van Noord-Europa plaats – Dutch Design Week – maar ook de rest van het jaar valt er op dit vlak veel te ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de werkplaats en expositie van Piet Hein Eek. Meer interesse in industrieel erfgoed? Ga dan naar de voormalig ‘verboden stad’ Strijp-S. Gedeeltes van de oude Philips fabrieken zijn hier omgebouwd tot luxe lofts en creatieve werkplekken, maar ook tot leuke winkels en prima horecazaken. Een bijzondere, maar erg mooie plek voor een High Beer.

Cultuurliefhebbers komen eveneens aan hun trekken. Met musea als het DAF Museum, het Van Abbenmuseum en uiteraard het Philips museum, is afwisseling gegarandeerd. Daarnaast is Eindhoven de aangewezen plaats om een live optreden, theatervoorstelling of bioscoop te bezoeken. Een fietspad waar je zeker een keer moet rijden – maar dan wel in het donker – is het Van Gogh-Roosengaarde fietspad. Doordat het bezaaid is met duizenden fonkelende steentjes, lijkt het net alsof je door van Gogh’s Sterrennacht rijdt. Maar je kan ook letterlijk de lucht in! De Hovenring is namelijk een hangende fietsrotonde.

Jouw dag in Eindhoven kun je leuk afsluiten met een High Beer. Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee High’s lijken eigenlijk niet echt op elkaar. Bij een High Tea denk je aan roze servies, theeleuten en zoete hapjes. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan speciaalbieren, mannenpraat en borrelplanken vol met snacks. De High Beer is dan ook een leuke bezigheid met de vriendengroep of met familie. Bekijk de leukste High Beer locaties in Eindhoven en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden