Ik wil reserveren

High Beer Stadscafé Spijker

  High Beer menu

  High Beer – € 24,95 p.p.

  • Drie speciaal voor jou geselecteerde speciaalbieren 
  • Per speciaalbier een bijpassend borrelgerecht, perfect om te delen

  Voorkeuren qua smaak? Geef het aan, onze bier-experts denken graag met je mee. Ook geschikt voor grote groepen!

  Algemene info

  In hartje Eindhoven vind je het informele Stadscafé Spijker. In deze huiskamer is altijd iets te doen. Bestel een vers getapt biertje, geniet van bites aan de bar, flipper aan de flipperkast, waag je aan de pubquiz of relax met een cocktail . Klein gezelschap of een grote groep, bij de Spijker zit je goed.

  Drie heerlijke speciaalbieren met per bier een (borrel)gerecht, perfect om te delen. Heb je bepaalde voorkeuren qua smaak? Laat het even weten. Uit onze 100+ verschillende speciaalbieren kiezen we er drie voor je uit die je vast en zeker kunt waarderen. De ideale activiteit met vrienden, collega’s of familie. Ook voor grote groepen.

  Bestel een HighBeer.nl Stadscafé Spijker cadeaubon om iemand te verrassen!

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 10/10
   Debby Geerings
   30-10-2022
   Super! We hadden vermeld dat we donker bier lekker vonden en daar hebben ze gehoor aan gegeven. 3 bieren en bij elk een hapje erbij. Ik vind het zeker het geld waard en gaan een keer teug omdat ze veel speciale bier op de kaart hebben. Personeel is kundig en vriendelijk.
   Datum van mijn bezoek: 29 oktober 2022
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 8.0/10
   Sven
   19-12-2019
   Leuk café waar je gezellig kunt zitten. We kregen een plank met een soort tapasdingen erop en daarbij verschillende speciaalbieren.
   Datum van mijn bezoek: 14 december 2019
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8