Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Wellness-Hotel Helmond

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Restaurant Grill Factory op Suyt in Helmond proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Fletcher Wellness-Hotel Helmond ligt in de relatief onbekende maar zeer gezellige en historische stad Helmond in Brabant, nabij Eindhoven. Het hotel beschikt over het sfeervolle Restaurant Grill Factory op Suyt. Hier worden gerechten bereid op een Big Green Egg barbecue waardoor ze een aparte smaak krijgen. Ook voor een borreltje kun je terecht in de bar en lounge van dit hotel. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om gezellig bij te kletsen met vrienden en familie tijdens een High Beer.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Jaime Valk
   16-03-2023
   Mooi hotel. Personeel is behulpzaam. We zochten nog een activiteit voor de avond, dus we gingen voor de High Beer: goede keuze! Lekkere biertjes en smakelijke hapjes.
   Datum van mijn bezoek: 14 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8