Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Bar Bistro DuCo Deurne proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Omgeven door het schitterende landschap van Deurne ligt op een 15 hectare groot park het karakteristieke Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe. Hier kun je heerlijk dineren in een voormalig klooster bij de culinaire hotspot Bar Bistro DuCo. Er worden iedere dag verse vis- en vleesgerechten in de Josper houtskooloven bereid, wat een unieke smaaksensatie geeft aan de gerechten. Je kunt hier ook aanschuiven voor een gezellige High Beer of borrel met familie en vrienden.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.3/10
   Anoniem
   16-03-2023
   Mooi hotel. Mijn vrouw heeft me verrast met een High Beer. Ik wist niet zo goed wat dat inhield, maar het werd snel duidelijk. Je krijgt 3 bieren en een aantal hapjes geserveerd. Combineert allemaal erg goed met elkaar. Leuk om een keer te doen of om cadeau te doen!
   Datum van mijn bezoek: 12 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   7
   Service
   8