Ik wil reserveren

High Beer Dolce & Gusto Ristorante

  High Beer menu

  High Beer – € 29,50 p.p.

  Geniet van speciaalbieren uit Italië:

  • Proef samen 6 verschillende bieren 
  • Met 3 bijpassende gerechtjes van de chef

  Algemene info

  Het restaurant van Dolce & Gusto is gevestigd in een oud pand aan de Dorpsstraat in Stiphout, Helmond. Costantino en Marita Esposito zijn samen begonnen aan dit avontuur in oktober 2017. In hun restaurant kun je genieten van Italiaanse/Mediterraanse gerechten.Ze zijn altijd bezig met vooruitgang en kijken naar de toekomst, maar ook even stilstaan bij wat ze al bereikt hebben samen met hun team. Dolce & Gusto Ristorante heeft 45 zitplaatsen in het restaurant/wijnbar. Onder het overdekt terras, is er ruimte voor 16 zitplaatsen.

  Costantino heeft veel uren geïnvesteerd om het restaurant een schitterende Italiaanse look te geven. De ruimte boven in het restaurant is ook apart te boeken voor een persoonlijk feest in Italiaanse sfeer. Het restaurant van Dolce & Gusto is uitgebreid met een exclusieve bar. Geniet van speciaalbieren uit Italië. De collectie van speciaalbieren uit Italië is zeer uitgebreid: bieren van Moretti, Nastro Azzurro, Anima, Ichnusa en Del Doge. Proef samen 6 verschillende bieren. Bij de bierproeverij krijg je 3 bijpassende gerechtjes van de chef.

  Bestel een HighBeer.nl Dolce & Gusto cadeaubon om iemand te verrassen. 

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 7.5/10
   Anoniem
   21-06-2023
   Een zestal Italiaanse biertjes, niet allemaal echt speciaal. 3 van dezelfde brouwerij, 2 van een Heineken-brouwerij. De meeste wat vlak van smaak. Goede verrassing was het rokerige biertje met gerookte makreel erbij. Hapjes van goede kwaliteit en smaakvol bereid. Het restaurant is niet fantastisch gelegen, aan een drukke weg. Het was ook heel rustig bij het restaurant. Goede en vriendelijke bediening.
   Datum van mijn bezoek: 10 juni 2023
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   4
   Service
   8