High Tea Fletcher

Wil jij een keer het bier vervangen door thee? Reserveer dan een High Tea bij Fletcher! Geniet van allerlei heerlijke hapjes en thee voor slechts 16 euro per persoon. Ook leuk om als cadeau te geven. Met de Fletcher voucher kun je bij ruim 100 locaties door heel Nederland terecht voor een heerlijke High Tea. Ga lekker bijkletsen met vrienden, familie of collega´s onder het genot van onbeperkt thee en verschillende zoete en hartige hapjes. Bestel direct een High Tea Fletcher voucher en reserveer bij een locatie naar keuze. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Fletcher aanbieding, nu van €55,- voor €32,50! (2 personen)

We hebben op dit moment de actie waarbij je jouw Fletcher voucher kunt bestellen tegen een speciale actieprijs van slechts €32,50 voor een High Tea voor 2 personen. Dat is nog eens voordelig genieten!

Fletcher voucher bestellen

Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders. Je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de unieke 3- en 4-sterren Fletcher hotels. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail. Met deze code kun je reserveren bij Fletcher. Dit doe je door je code op de website in te vullen en de locatie en datum naar wens te kiezen. Nu hoef je alleen nog maar te wachten op de datum waarop jij gaat genieten van die heerlijke High Tea. Geniet ervan!

High Tea Fletcher voucher bestellen cadeaubon
High Tea Fletcher voucher bestellen Geniet van heerlijke High Tea voor slechts €16,25 per persoon Koop een Fletcher voucher