High Beer in Texel

Texel is het grootste Waddeneiland, en meer dan een kwart van het eiland bestaat uit het Nationaal Park Duinen van Texel. Met de 7 dorpen op het eiland hoef je je nooit te vervelen. Stuk voor stuk zijn de het bezoeken waard. Wij hebben voor jou de leukste High Beer locaties uitgezocht. Wat is jouw favoriet?

Texel

Leuke locaties in Texel:

Filtering

Meer over High Beer in Texel

In Nederland hebben we vijf Waddeneilanden, waarvan Texel de grootste is. Gegarandeerd veel plezier als je op Texel bent. Je kunt onder andere genieten van het 30 kilometer aan schoon strand waar je heerlijk kunt liggen in de strandstoelen. Wil je actiever zijn? Het is er leuk om te vliegeren, te wind- of kitesurfen of loop langs het strand met je hond.  Het symbool van Texel is uiteraard de rode vuurtoren. De vuurtoren is toegankelijk voor bezoekers en na 153 treden kun je genieten van het schitterende uitzicht over de Noordzee, de Waddenzee en het nabijgelegen Waddeneiland Vlieland. Het eiland is de perfecte plek om even tot rust te komen en om te genieten van de sfeer. In alle zeven dorpen kun je er heerlijk rondlopen, op het terras gaan zitten en genieten van de vele restaurants.

Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks.

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden