Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info 

  Tijdens de lekkere High Beer bij Fletcher Restaurant Marijke proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Midden in het Noord-Hollandse kunstenaarsdorp Bergen ligt Fletcher Hotel-Restaurant Marijke. Het sfeervolle hotel is gelegen nabij de hoofdstad Amsterdam en andere steden zoals Alkmaar en Haarlem. In het culinaire hart van het hotel kun je aanschuiven voor een heerlijk diner. Maar ook voor een High Beer of borrel ben je bij dit hotel aan het juiste adres.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.3/10
   Erwin
   13-03-2023
   Erg genoten van de High Beer. Je krijgt 3 speciaalbieren en een aantal bier hapjes. Combineert allemaal erg goed en smaakt prima. Goed voor dat geld!
   Datum van mijn bezoek: 7 maart 2023
   Eten & drinken
   7
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   8
   Service
   8
  • 8.3/10
   Henk
   10-09-2020
   Helemaal goed. Leuke plek, vriendelijk personeel, goed bier en lekker eten. Doen we zeker nog een keer.
   Datum van mijn bezoek: 22 augustus 2020
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8