High Beer in Leiden

Leiden is een stad met vele mogelijkheden. Zo kun je rondslenteren, winkelen, een tocht maken langs de muurgedichten of 1 van de 2800 monumenten bekijken. Daarnaast heeft Leiden ook horeca, heel veel horeca. Leiden staat ook wel bekend als de studentenstad. Mede hierdoor heeft de stad honderden restaurants, eetcafés en kroegen. In de zomer wordt zelfs de nieuwe Rijn omgebouwd tot een varend terras. We hebben de leukste High Beer locaties voor jou uitgezocht.

Leiden

Leuke High Beer locaties in Leiden:

Filtering

Meer weten over Leiden

In de laatste jaren van de 20ste eeuw heeft Leiden een gedaantewisseling ondergaan. Leiden was voorheen een verpauperde fabrieksstad met als belangrijkste lichtpuntje de universiteit. In de jaren 80 verdwenen de meeste fabrieken en daarmee ook de werkgelegenheid. Gelukkig vond de stad een nieuwe bron van inkomsten en is tegenwoordig de werkloosheid erg laag. De bevolking behoort zelfs tot de hoogst opgeleide bevolking van Nederland.

Het komt mede door de talloze horecagelegenheden dat Leiden een bruisende stad geworden is. In sommige restaurants kun je ook een High Beer doen. Een High Beer is vergelijkbaar met de populaire High Tea. Een High Tea draait alleen vooral om thee(leuten) en zoetigheid. Terwijl een High Beer vooral om speciaalbieren, mannenpraat en lekkere snacks op een rijkgevulde borrelplank gaat.

Een High Beer is dé manier om jou dag in Leiden af te sluiten, of juist om jouw avond te beginnen. Bier en borrelhapjes zijn altijd goed. Leuk om samen met vrienden, familie of tijdens een feestje te doen.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden