Ik wil reserveren

High Beer Hoeve Kromwijk

  High Beer menu

  High Beer op basis van 2,5 uur (€ 35,00 p.p.)

  met drie heerlijke speciaalbiertjes van de tap.

  Wij serveren de high beer in drie rondes.

  Borrelplank

  Borrelplank met daarop:

  • Breekbrood met aïoli en truffelboter
  • Gerookte zalm & carpacciorolletje
  • Serranoham en Rotterdamsche Oude kaas
  • Holtkamp bitterbal

  Oosterse kiptraktatie

  • Gestoomde kip gyoza met sriracha, krokante ui en oosterse salade

  Surf en turf

  • Zacht gegaard buikspek met mango, gamba en bosui

  Consumpties die niet hierboven zijn beschreven, vallen buiten het arrangement en serveren wij op basis van nacalculatie.

  Algemene info

  Genieten van een High Beer op een prachtige locatie in Zoetermeer? Bij restaurant Hoeve Kromwijk bent u van harte welkom. Het restaurant is oorspronkelijk een monumentale boerderij uit 1871, omgebouwd tot een stijlvol restaurant. Het is de uitstekende locatie voor feesten, partijen en vergaderingen. Het restaurant staat bekend om de goede prijs-kwaliteit-verhouding. De locatie is goed te bereiken en beschikt over meer dan 80 parkeerplaatsen op eigen terrein.

  Alles wordt bij restaurant Hoeve Kromwijk tot in de puntjes geregeld. Naast het gezellige restaurant zijn er ook diverse sfeervolle privé ruimtes waar je heerlijk kan dineren. Je bent welkom voor koffie, lunch, borrel, diner en uiteraard een heerlijke High Beer. Met de High Beer geniet je van heerlijk hartige hapjes geserveerd in verschillende gangen. Het is de locatie om lekker te eten voor een betaalbare prijs. Het eten is geïnspireerd door de Frans-Mediterrane keuken, bereid met verse en zoveel mogelijk regionale producten. Service, aandacht en culinaire verrassingen zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 7.5/10
   Vincent Bennink
   12-06-2022
   Lekker bier & heerlijk eten! Vooral met lekker weer is het een heerlijk terras!
   Datum van mijn bezoek: 11 juni 2022
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   6
   Service
   8