High Beer in Alkmaar

Alkmaar staat bekend als de kaasstad van Nederland. Toevallig past een kaasplank ook erg goed bij een speciaalbiertje. Daarnaast zijn er nog veel meer lekkere dingen die worden geserveerd bij een High Beer in Alkmaar. Wij hebben de leukste High Beer locaties voor jou op een rijtje gezet.

Alkmaar

Leuke locaties in Alkmaar:

Filtering

Meer over High Beer in Alkmaar

De binnenstad van Alkmaar heeft veel te bieden. Zo zijn hier bijna 400 rijksmonumenten te vinden en 700 gemeentelijke monumenten. Van april tot september kun je wekelijks genieten van de kaasmarkt. Hoewel dit is uitgegroeid tot een toeristische attractie is het leuk om te zien hoe dit vroeger gebeurde. De kaasmarkt is in de genoemde periode iedere vrijdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur te bezoeken.

Nadat jij lekker hebt rondgeslenterd door deze leuke stad, is het tijd voor jouw welverdiende biertje. Aangezien een paar lekkere snacks nooit mis zijn, kun je er beter gelijk een High Beer van maken. De High Beer is ontstaan door het zoete zusje High Tea, alleen lijkt een High Beer hier eigenlijk helemaal niet op. Geen roze servies en zeker geen theeleuters. High Beer is een proeverij van verschillende (speciaal)bieren in combinatie met snacks en borrelplanken. Een perfecte afsluiter van een leuke dag uit.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden