High Beer Breskens

Het vissersdorp Breskens is dé maritieme badplaats in West-Zeeuws-Vlaanderen. In Breskens proef je het leven van de zee. Een heerlijke dag aan het strand sluit je af met een bijpassende High Beer. Wij hebben de leukste High Beer locaties in (en in de omgeving van) Breskens voor jou geselecteerd.

Breskens

Leuke locaties in Breskens:

Filtering

Meer over High Tea Breskens

Breskens heeft een eigen vissershaven en een jachthaven met 580 ligplaatsen. Bij de jachthaven begint de ‘looplijn’. Dit is een maritieme route die de jachthaven, vissershaven en het centrum met elkaar verbindt. De tocht eindigt bij het strand, het uitkijkpunt met een panoramisch uitzicht over de Westerschelde en het dorp. Hier kun je ook het aan- en afvaren van de grote zeeschepen bekijken. Bij de ingang van de Westerschelde staat Vuurtoren Nieuwe Sluis. Deze zwart-witte vuurtoren met vijf verdiepingen is gemaakt van gietijzer en heeft een hoogte van 28,4 meter.

Boven de vijsmijn van Breskens ligt het Visserijmuseum. Hier kun je een film bekijken over het leven van Bressiaanse vissers. Het gaat over hun (bij)geloof, de schepen, de opsporingsapparatuur en de vangst. Leer hier visnetten breien en knopen leggen. In het grote zeeaquarium sta je oog in oog met verschillende bijzondere vissen, zoals haaien, krabben en zeesterren.

De Sint Barbarakerk is de moeite waard om te bezoeken. Het heeft mooi houtsnijwerk en sculpturen, gemaakt door Omèr Gielliet. Of bezoek de jalrijkse visserijfeesten. Hierbij staat het hele dorp drie dagen lang in het teken van vis, fjiste en muziek. Natuurlijk kan een bezoekje aan het mooie Breskens niet zonder ergens lekkere vis te proeven.

In plaats van een High Beer in het bekende Terneuzen kun je ook eens kiezen voor een High Beer in Breskens. Een High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar deze twee lijken niet zo veel op elkaar. Bij een High Tea denk je vaak aan theeleuten, zoete hapjes en bloemetjes servies. Terwijl je bij een High Beer eerder denkt aan verschillende speciaalbieren, mannenpraat en een borrelplank vol met snacks.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een High Beer is dé manier om jouw dag in Wassenaar af te sluiten. Bekijk de leukste High Beer locaties en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden